Het Rhedense talentenprogramma VeluwezOOOm got talent! is op dinsdag 19 februari 2019 weer officieel gestart. VeluwezOOOM got talent! en het slot-event Dragons’ Dan, waren in 2018 een groot succes. VeluwezOOOm got talent! valt onder de vlag van de Rhedense samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijs en Overheid en ondersteunt scholieren om een ondernemend sociaal project in gang te zetten, een eigen onderneming te starten en/of zich als zzp-er te vestigen. Tijdens dit traject is ook de 18e unieke Global Goal bedacht door Jolien Garsterveld (studeert aan de Helicon Velp).

De Global Goals krijgen ook in het nieuwe traject een prominente plek. De deelnemende scholieren zijn door de gemeente Rheden uitgedaagd om te komen met een eigen invulling van de Global Goals voor wat betreft hun eigen sociaal project of bedrijf. Op deze wijze maken de scholieren op een leerzame manier kennis met de Global Goals.

Op 19 februari 2019 zijn 13 enthousiaste scholieren van diverse Rhedense onderwijsinstellingen ( Astrum College, Het Rhedens, Aeres College, Helicon en het Titus Brandsma College) begonnen met een nieuw traject VeluwezOOOm got talent! Zij volgen elke dinsdagmiddag van 16.00uur tot en met 18.00uur een werksessie. De werksessies worden georganiseerd door Rhedense ondernemers, onderwijsinstellingen en de gemeente Rheden.

Deel dit nieuwsartikel op