In curricula van onderwijsinstellingen is veel aandacht voor ondernemend gedrag en ondernemingsbewustzijn. VeluwezOOOm gaat in het kader van talentontwikkeling op zoek naar studenten die het in zich hebben om tijdens hun opleiding stappen te zetten als Social-werknemer en/of Entrepreneur in een eigen Global Goal Pop-up Store!

Deze studenten vallen op door ondernemend gedrag en ondernemingsbewustzijn. Ze zien overal kansen en hebben de ambitie initiatieven te vertalen naar “activiteiten in gang zetten” en “zaken doen”. VeluwezOOOM ondersteunt studenten bij het initiatief om ondernemend sociaal bewustzijn in gang te zetten bij de dagelijkse werkprocessen die nodig zijn bij het runnen van een store en/of een eigen onderneming te starten. Ondernemende leerlingen en studenten krijgen de kans om in beeld te komen bij onderneming, bedrijf, instituut en omwonenden. Hierdoor ontstaan nieuwe frisse contacten. In de Global Goals Pop-up Store haalt de deelnemende student het beste in zichzelf naar boven.

Gestart wordt in Velp: een galerie voor de kunstverkoop van lokale kunstenaars in de oude Bibliotheek ‘De Nieuwe Ruimte’. Hopelijk wordt het een succes en krijgt de Pop Up Store een vervolg in de andere dorpen!

Deel dit nieuwsartikel op